Contacta’ns

Et resolem qualsevol dubte.                                                                                                                


Dinamitza't - Contacta'ns

Contacta amb Dinamitza’t, et resolem qualsevol dubte que puguis tenir, en parlem, et visitem i t’oferim els nostres pressupostos sense cap mena de compromís.

Pots contactar amb Dinamitza’t utilitzant les següents vies que et detallem a sota.

Contacta’ns mitjançant un missatge directe utilitzant el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon de contacte

Assumpte

El teu missatge

(Veure text de protecció de dades al peu de pàgina).

Contacta’ns enviant-nos un correu electrònic i estarem encantats de rebre’l i respondre’t.

Email


O pots connectar-te a la nostra newsletter per estar informat de totes les nostres ofertes, serveis i informació relacionada amb nosaltres.

 

L’equip de Dinamitza’t.

 

* De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades subministrades per l’Usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat, el qual serà processat exclusivament per a la finalitat descrita. Aquests es recolliran a través dels mecanismes corresponents, els quals només contindran els camps imprescindibles per poder prestar el servei requerit per l’Usuari. Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Reial Decret 994/1999 de 11 de juny, prenent-se les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que les puguin utilitzar per a finalitats diferents per les que han estat sol·licitades a l’usuari. Les dades de caràcter personal objecte del tractament automatitzat només podran ser cedits, segons consta en l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, per al compliment de fins directament relacionats amb les funcions legítimes del cedent i del cessionari amb el previ consentiment de l’afectat.

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook