Estrenem pàgina Facebook!

CMG-Home-Social-Slide

Estrenem pàgina Facebook!

L’equip de Dinamitza’t estem molt contents perquè estrenem la nostra nova pàgina a Facebook!

A partir d’ara podeu trobar publicacions referents als treballs de Dinamitza’t, així com informació relacionada amb nosaltres, promocions i informació relacionada amb el món del Social Media.

estrenem-pagina-facebook

 

Per a nosaltres, Facebook és un gran canal de comunicació per informar del que estem fent, el que oferim com a professionals o empresa i el que busquem, aprofitant el màrqueting, on són els nostres propis amics, contactes i seguidors els qui distribueixen i propaguen el missatge de forma més ràpida i arribant a molta més gent que al món real.

Interessa sobretot a les empreses perquè poden identificar nous clients, poden aconseguir candidats, troben proveïdors, “escolten” als seus clients, segueixen les tendències, els canvis d’hàbit, els gustos…, i sobretot per branding (presentar un únic missatge sobre l’empresa, els seus productes o els seus serveis).

En definitiva, tenir presència a Facebook, i gestionar-lo de forma correcte augmenta la proximitat amb el client i ofereix la possibilitat d’arribar de forma directa a clients reals i amb identitat pròpia.

A Dinamitza’t t’oferim serveis per a gestionar la teva pàgina Facebook d’empresa, posa’t en contacte, i t’informarem de com ho realitzem. Per cert, ja has visitar la nostra pàgina? Fes-ho 🙂

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook