Estrenem pàgina web!

estrenem-pagina-web

Estrenem pàgina web!

 

L’equip de Dinamitza’t estem molt contents perquè estrenem la nostra nova pàgina web. Esperem que tots els clients com visitants trobeu tota la informació necessària per conèixer-nos millor. Hem reflectit els nostres interessos i coneixements sobre el nostre camp d’acció, esperant que sigui útil per a tots i una bona manera de prendre un primer contacte positiu.

Des de la nostra pàgina de contacte podreu contactar amb nosaltres mitjançant un formulari de contacte, trobar la nostra adreça email per a un contacte directe, així com un formulari per afegir-vos a la nostra newsletter, on periòdicament us anirem informant de qualsevol novetat relacionada amb Dinamitza’t.

Proposem que visiteu el nostre apartat de portfolio, en el qual trobareu els últims projectes que hem realitzat o estem realitzant.

Hem decidit també, afegir un bloc a la nostra pàgina web, un espai de la pàgina web on es publicaran temes complementaris a l’activitat de l’empresa que, com a tals, tot i poder interessar a clients i col·laboradors, ja que estaran plenament relacionats amb el nostre treball i les necessitats a cobrir dels clients, i no tenen cabuda en els apartats clàssics del lloc web corporatiu.

Esperem que sigui del vostre grat i puguem treballar junts en un futur proper!

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook