Què fem?

Detalls de la nostra feina.                                                                                                                


que fem

En els últims anys, Internet s’ha convertit en el principal motor de comunicació entre les persones, i en la web social actual, la identitat digital i la reputació en línia de la nostra empresa dependran de l’activitat que es generi a la xarxa al seu voltant. Els resultats més visibles oferts pels cercadors forjaran la nostra identitat, i seran el fruit de referències pròpies o de comentaris de tercers que, al seu torn, podran ser positius o negatius i afectaran la nostra reputació.

Si no apareixem a Google quan algú ens busca… existim?

Què fem a Dinamitza’t?

Cada cop que ens reunim amb clients intentem millorar la seva manera d’enfocar aspectes referents a internet i al seu posicionament, que per nosaltres són evidents, però que a vegades el client no ho entén de la mateixa manera. Un dels punts clau per nosaltres de cara al client és el d’explicar i que ens entengui, el com i per què ha d’estar a les xarxes socials o disposar de una pàgina web d’informació de la empresa, de contacte i interacció amb els seus clients.

És evident que tots volem vendre més i que ens sigui més barat produir i arribar al consumidor final. Això és així. Vendrem més utilitzant les xarxes socials? A curt termini, difícilment. El que si aconseguirem es que gràcies a alguns objectius segur que millorem les nostres vendes a mig/llarg termini.

Quins serien aquests objectius?

Dinamitza’t et pot ajudar a millorar la visibilitat de l’empresa, reforçar la satisfacció dels clients, posicionament estratègic de l’empresa o controlar la reputació online, entre d’altres.

Un increment de les vendes sempre serà el resultat de la consecució d’algun dels objectius que hem comentat… o fins i tot d’altres, perquè cada empresa, cada sector de negoci, et planteja reptes únics.

El que considerem imprescindible, en qualsevol cas, es determinar uns objectius.

Determinar el missatge és clau per intentar captar nou públic

Fer el de sempre no ens aporta res. Seguirem repetint esquemes i així no introduirem cap millora que ens permeti captar nous clients. Per tant, torn de preguntes… i la majoria de vegades toca dedicar-hi uns dies perquè el nostre client no s’ho havia plantejat abans.

Què ofereixes que et diferencia de la competència?
Quina necessitat cobreixes?
Resols algun problema?
Saps si el teu potencial client ja conversa sobre aquest producte/servei a les xarxes socials?
I un llarg etcètera…

Pensar estratègicament, farà millorar el nostre coneixement del públic al qual ens adrecem com a clients, i això és la millora del nostre negoci, l’impuls que necessitem.

A Dinamitza’t estem especialitzats en entendre i apropar-nos al públic. Som especialistes en la comunicació dins les xarxes socials, el desenvolupament de webs corporatives amb un bon posicionament, en millorar la imatge de la teva empresa.

Però sobretot som especialistes en escoltar als nostres clients.

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook