Què pot fer Instagram per nosaltres?

fitur-baru-pencarian-instagram-SMK

Instagram és una aplicació gratuïta per iPhone o per a dispositius mòbils Android, que et permet fer fotografies i modificar-les amb efectes especials, per després compartir-les en diferents xarxes socials, tenim la possibilitat d’etiquetar fotos mitjançant hashtags, es poden compartir fotografies i vídeos.

L’aplicació està disponible en 25 idiomes i  ja supera a  Twitter amb més de  300 milions d’usuaris, Cada dia s’hi comparteixen més de 70 milions de fotografies i vídeos a Instagram.

Instagram ara mateix ja  és la xarxa social de fotos número 1 al món, i està creixent a passos engegantits , aquesta xarxa social et pot resultar molt útil si, a més de tenda online, tens un comerç físic.

Instagram està molt centrada en la interacció amb els usuaris, i et pot portar molt benefici tenint en compte que ofereix  lóportunitat de compartir fotos dels teus clients  mostrant els teus productes o serveis, una bona forma de generar confiança en els teus possibles compradors .

A més, amb lúltima actualització d’ Instagram, ha quedat enrere la limitació d’acceptar només fotos quadrades i ja permet que els usuaris hi pengin fotografies i vídeos verticals o horitzontals.

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook