Qui som?

L’equip Dinamitza’t.                                                                                                                


Qui som?

Amb l’experiència i serenitat d’anys gestionant xarxes socials, blogs, webs i tot el contingut relacionat amb Internet, s’uneix l’entusiasme de començar un nou projecte, amb la finalitat d’oferir als nostres clients, un ampli ventall de possibilitats de gestió dels seus continguts a la xarxa.

La fidelitat en el projecte és un compromís de tot l’equip que forma Dinamitza’t, és per això que l’especialització i el coneixement que compartim amb els nostres clients, és un valor en alça.

A continuació, ens presentem.

LinkedIn  Eva Martín 

Emprenedora. Amb una llarga experiència en la redacció de continguts i gestió de les xarxes socials, va decidir apostar per crear aquest il·lusionant projecte de Dinamitza’t, gestionant la gerència, la relació amb els clients, així com les principals tasques de redacció de continguts i gestió de les xarxes socials.

LinkedIn  Jesús Guerrero

Analista/Programador. Amb més de 15 anys treballant com a analista i desenvolupador, col·labora tant amb la gestió de continguts com el desenvolupament a nivell tècnic dels desenvolupaments específics que els nostres clients requereixen.

fotografia Montse Guerrero 

Fotògrafa especializada en fotografia publicitària, de producte, i per a catàlegs, experiència en realització de reportatges fotògrafics personals, domini de microsoft publisher  i col·laboradora a fotolia.

Podeu visualitzar exemples dels treballs aquí

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook