Treballs

Resum dels treballs realitzats.                                                                                             


Et mostrem les pàgines web dissenyades i gestionades per l’equip de Dinamitza’t.

Agujetas Mentales

Agujetas Mentales

Bloc especialitzat en notícies d'informàtica i tecnologia, abarcant temes com Windows, mòvils, tablets, seguretat i tecnologia punta. Un bloc indispensable pels amants de les novetats tecnològiques.

Bloc - Alimentación Canina

Bloc - Alimentación Canina

Bloc informatiu sobre temes de salut del gossos. En aquest cas em gestionat tant el disseny com el contingut.

WEB - D'Animals

WEB - D'Animals

D'Animals, perruqueria canina i felina a Igualada ha volgut fer un pas qualitatiu endavant actualitzant la seva web i confiant en les propostes de Dinamitza't per oferir als seus clients un disseny modern i adaptat a tots els dispositius.

WEB - Viatges Eurocar

WEB - Viatges Eurocar

Viatges Eurocar ha confiat en el disseny i gestió de la seva pàgina web a Dinamitza't per a donar un millor servei als seus clients i possibles clients, per a mantenir-los informats sobre les últimes novetats i ofertes, així com la fidelització del client.

 

facebook-logo

A continuació et mostrem algunes de les pàgines de la xarxa Facebook gestionades per nosaltres. Et recomanem visitar-les per a fer-te una idea de com el teu negoci es pot veure beneficiat.

D'Animals Igualada

D'Animals Igualada

D'Animals és un centre de perruqueria i estètica per a mascotes, amb mes de 16 anys d'experiència, en d'animals el primer és la salut dels nostres clients.

Viatges Eurocar

Viatges Eurocar

Viatges Eurocar és una agència de viatges amb més de 30 anys d'experiència i amb oficines a Igualada i Piera que t'ajudarà a planificar el teu proper viatge.

 

2000px-WordPress_logo.svg_-1024x233

Aquí pots veure algúns exemples d’articles redactats especialment per blogs i botigues online.

 

Alimentación canina

Alimentación canina

Alimentación canina és un blog especialitzat en temes d'alimentació canina, amb uns articles molt detallats i molt útils per a la teva mascota canina.

Mimal's

Mimal's

Mimal's és una botiga online d'alimentació i accessoris per a mascotes, on també hi ha un blog amb articles especialitzats.

Telepienso

Telepienso

Telepienso és una botiga online d'alimentació per a gossos i gats, i també diposa d'un petit blog amb articles especialitzats en l'alimentació i articles relacionats amb els animals.

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook