Sabies que… el 84% dels consumidors utilitza xarxes socials?

Dinamitza't

Les xarxes socials, ajuden a millorar les vendes, captar nous clients i a fidelitzar els que ja tenim.

 

Facebook és la xarxa més utilitzada amb una mitja de 142 contactes, també una de les més utilitzades és Twitter amb una mitjana de 208 contactes.

També podem accedir als consumidors a través d’altres xarxes com Instagram, YouTube o Pinterest. Cada xarxa agrupa un públic diferent, un consumidor amb perfils diferenciats, per això de la importància d’estudiar quin o quines xarxes són les més adients per al nostre negoci.

 

Les xarxes socials, ajuden a millorar les vendes, captar nous clients i a fidelitzar els que ja tenim, a més, les xarxes socials no són només útils a les empreses, són molt útils també als consumidors, les opinions d’altres usuaris resulten molt valuoses a l’hora de confiar en una marca, igualment resulten valuoses per a l’empresa, per a millorar i connectar mes estretament amb clients habituals i futurs clients.

 

Així, podem dir que ara mateix, tenir presència a internet és essencial, i utilitzar les xarxes socials de forma efectiva és indispensable.

A Dinamitza’t t’ajudem a gestionar de la millor manera possible les interrelacions amb els teus clients o possibles clients gestionant el contingut de forma correcte i mantenint la comunicació amb els usuaris, atenent les seves necessitats.

 

 

 

Ja ens segueixes a Facebook?

Bon any a tothom! Des de Dinamitza't comencem el 2017 amb molta il·lusió i ganes de treballar per tal de millorar dia rere dia. El teu negoci ja existeix a Internet? Contacta'ns i dona-li l'impuls que necessita. ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook